Mijn naam is Line Vanvoorden.

 

Ik ben geboren in Hasselt op 7 augustus 1984.

 

Ondertussen woon ik een aantal jaar in Antwerpen. Ik kocht er vorig jaar een huisje samen met mijn vriend en we zijn er tussen de pampers door een thuis van aan het maken. 

 

 

 

 

 

 

 

Sfeerbeheer is een  # die ik soms gebruik onder mijn foto’s op instagram.

Vaak vind ik het moeilijk om me te beperken tot slechts 1 foto of 1 zin. Aldus de geboorte van www.sfeerbeheer.be

 

Graag verzamel ik hier alles wat mij bezig houdt. Foto's van mijn werk en projecten, plaatsen die me creatief of visueel raken en andere mooie dingen die ik tegenkom in mijn wereld. 

Ik werk al meer als 10 jaar als visual merchandiser. (oa bij United Brands, Your premium store en AS Adventure)

Een visual merchandiser is verantwoordelijk voor het visuele aspect van een winkel. Dit gaat veel verder als de etalage. Hij of zij zorgt voor een commerciële, aantrekkelijke presentatie van alle goederen in de winkel om zo de klanten aan te trekken en hun hopelijk te overtuigen om iets moois aan te schaffen.

Tegenwoordig coördineer ik de visual merchandising van Juttu. een winkelketen die zich focust op kledij en homewear met een verhaal. We zijn gevestigd in Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Roeselare, Woluwe en in blijde verwachting van baby nummer 7. Dus als je in 1 van de winkels een meisje met bruin haar en een bril ziet sleuren met een berg kledij, wat ijzerwerk en een doos vol planten. Zeg zeker even hallo !

Het laatste jaar is er veel veranderd in mijn leven. Het blijkt dat ik een groot cliché ben en het niet kan laten de wereld ongevraagd lastig te vallen van met mijn babyspam.

Ik heb een kleine obsessie met kadootjes inpakken. (it’s not a hobby, it’s a way of life)

Ook stop ik even met functioneren als ik een kat zie.

Neem het  dus alsjeblieft niet verkeerd op als ik in het midden van een conversatie ineens “kat” roep en je verder negeer. Ik probeer er aan te werken. Verder is de kans groot dat als je me uitnodigt bij je thuis ik de kat meer aandacht geef als jou. Dat is niet persoonlijk.. het is gewoon … een kat… snap je?

WIE?

SFEERBEHEER?

VISUAL MERCHANDISING?

OBSESSIES/ HOBBY'S?

Picture by Dena Huys

FOLLOW? 

  • Instagram - Black Circle

@line_vanvoorden

  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

CONTACT

 Copyright © LINE VANVOORDEN.
All rights reserved. All sfeerbeheer's original content and photographs are subject to copyright
and must not be reproduced without written permission.