Zoeken
  • Line Vanvoorden

BYE BYE !


Een laatste homage aan mijn appartement "pré-boyfriend-intrek"

Dank je voor me thuis te laten voelen in een nieuwe stad.

*mentale weemoedige muziek *

Ik weet het nog goed: de dag dat ik je leerde kennen. Je was volledig chocoladebruin en je vorige eigenaars waren nogal extreme fans van muurstickers en wierrook, maar ik zag direct je potentieel.

3 verflagen later, een aantal trips naar de kringloopwinkel en na de adoptie van een heleboel plantenkinderen was je een echte thuis voor me waar ik rustig kon neerploffen na een drukke dag, mijn vrienden graag zag komen en met plezier in mijn bed kroop.

Thanks for the memories en hou je maar klaar voor je make -over!

#Kringloopgeluk #Thuissfeer

116 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven