Zoeken
  • Line Vanvoorden

WORKSHOP K10


Leuke workshop van Kristien Vanbael. Een gezellig namiddagje kleien in haar mooie atelier in Antwerpen. We kregen les in de basic's: Klei kneden, rollen, het gebruik van mallen en de verschillende technieken om potjes en kommetjes te maken. Dit in een zeer mooie setting: haar pas gerenoveerde achterhuis met industriele look, veel licht en zeer knuffelbare kat. Alles wordt nu gebakken en binnen 2 weken zien we het resultaat ! Spannend...

#Huissfeer

76 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

CONTACT

 Copyright © LINE VANVOORDEN.
All rights reserved. All sfeerbeheer's original content and photographs are subject to copyright
and must not be reproduced without written permission.