Zoeken
  • Line Vanvoorden

VAKANTIESFEER X HAMBURG


Wij zijn gaan hangen in Hamburg!

De stad had alvast een veel belovende reputatie:

1) Het is de grootste shopstad van Duitsland, 2) Het is een zeer diverse stad met veel sfeer en vriendelijke mensen en 3) Hij ligt aan de haven dus ik kon het Antwerpse gevoel een beetje meenemen.

Maar ik geef het toe: Mijn belangrijkste reden om Hamburg te bezoeken was dat de naam van de stad zo dicht aansluit bij mijn favoriete gerecht. Aldus was het ook mijn persoonlijke missie om de beste hamburger te vinden in Hamburg.

Hier kon je ons vinden:

1. STRAND ST. PAULI

St. Pauli is de alternatieve wijk van Hamburg. Een buurt vol streetart, leuke winkeltjes en gezellige cafeetjes. Vlak aan het water ligt strand St Pauli.

Cocktails met onze voetjes in t zand, zicht op huisjes met strooien daken en papegaaien... meer heb ik niet nodig voor het ultieme vakantie gevoel te bereiken.

2. OTTOBURGER:

Missie geslaagd! Ik heb niet alleen de beste hamburger van Hamburg gevonden, maar misschien wel de beste burger van de wereld. Ottoburger heeft me bijna overtuigd om in Hamburg te gaan wonen. Ik droom nog steeds van hun frietjes met rozemarijn.

3. MINIATUR WUNDERLAND

Werelds grootste indoor modelspoorbaan met 1300 vierkante meter vol miniatuurpret.

930 modeltreintjes, een miniatuur luchthaven met opstijgende vliegtuigen, een schaal model van heel Hamburg en zelfs een mini cape canaveral.

What's not to love? Merci Geert voor de tip!

4. HAFENCITY/ SPEICHERSTADT

Kuieren over brugjes langs mooie pakhuizen. In een melige bui kan je er hangslotjes aan de brug hangen maar wij deelden liever een Hugo een een broodje vis.

5. KAUF DICH GLUCKLICH

Door het mooie weer hebben we veel aan het water gezeten, maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet 1 winkel had opgezocht.

Kauf dich glücklich is een concept store voor heren en dames met merken zoals Pop cph,, MbyM, Native youth, House doctor, Liv, ...

#Vakantiesfeer

96 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

CONTACT

 Copyright © LINE VANVOORDEN.
All rights reserved. All sfeerbeheer's original content and photographs are subject to copyright
and must not be reproduced without written permission.