Zoeken
  • Line Vanvoorden

SFEERFILE 1: FREITAGSTORE (KEULEN)


Freitag is ontsproten uit het brein van de broers Markus en Daniël Freidag. Na een lange tevergeefse zoektocht naar de perfecte tas besloten ze deze dan maar zelf te ontwikkelen. Geïnspireerd door de vele kleuren in het verkeer onder hun raam in Zurich, kozen ze voor te werken met een aantal gerecycleerde materialen zoals vrachtwagenzeilen, oude fietsbanden en autogordels. Hun tassen groeide al snel uit tot een succes verhaal.

Vorige week was ik in de Freitag winkel in Keulen.

Wat ik leuk vind aan de winkel is dat ze de verpakking van de tassen gebruiken als display. Dit zorgt voor een strakke look en geeft direct een goed overzicht geeft aan de klant.

Ook erg tof was hun zomer promotie:

Hun klanten worden uitgenodigd om een tas te lenen voor de zomer. het enige wat je moet doen is enkele leuke vakantie foto's delen op je sociale media met de #gonewithfreitag en natuurlijk de tas nadien terug brengen.

Een mooie actie die perfect aansluit met hun motto : We think and act in cycles

#Sfeerfile #retaildesign

32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven