Zoeken
  • Line Vanvoorden

BEN IN SPACE


Als jullie me al een tijdje volgen, weten jullie vast dat ik graag all-out ga bij mijn vrienden hun verjaardag. Dus als mijn lief jarig is, kan ik niet anders dan mijn innerlijke deco-queen helemaal los te laten. Geïnspireerd door Bens liefde voor de ruimte, hing ik ons appartement vol met zilveren vlaggetjes, manen en sterretjes.

De grote maan gebruikten we ooit in een etalage van Juttu en kwam hier mooi van pas. Verder heb ik mezelf carte blanche gegeven in de Hema en kwam ik thuis met een zak vol holografische vlagjes, sterren en cakeprikkers.

Een kleine tip:

Kijk ook steeds even bij de afgeprijsde kerstversiering als je een space-feest geeft in november. De ijzeren sterren en zilveren bollen scoorde ik aan korting :)

Als snacks koos ik voor ufo-snoepjes, milkyways en mars-bars aangevuld met chips &dips. De gin and tonics moesten natuurlijk in zilveren bekers en de taart zat vol met vuurwerkstokjes.

De bloempot (H&M home) deed me denken aan een sterrenhemel, maar als ik heel eerlijk ben was dat misschien stiekem excuus om dat mooie potje te adopteren en een nieuwe thuis te geven.

PS : Voor deze post trok ik de eerste keer foto's met onze fuji X-T10.

Ik denk er aan om te investeren een nieuwe pannenkoeklens. Hebben jullie er wat ervaring mee? Tips zijn altijd welkom :)

#verjaardagssfeer #Huissfeer

88 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven