Zoeken
  • Line Vanvoorden

SFEERBEHEER x ROOMBLUSH DEEL 1:STILL KICKING...

Bijgewerkt op: aug 19


H E L L O... it's me.

I was wondering if after all these months you'd like to see (waar ik zo wat mee bezig ben geweest ? )

We kochten een huisje, zijn volop bezig met het een thuis te maken maar mijn energie ging vooral naar het groeien van een klein mensje. Big things !

Bij zwanger zijn komt natuurlijk veel kijken: sexy opgezwollen voeten, de occasionele trip naar de kleinste kamer, maar ook natuurlijk het allerleukste : de babykamer !!

Na maanden stiekem te pinnen, komt alles eindelijk een beetje samen.

Maar ik dacht dat het miss leuk zou zijn om jullie alvast een sneak peek te geven.

B E F O R E:

Van mancave tot babykamer:

Gelukkig zijn er geen zotte verbouwingen nodig aan ons huis. Met enkele cosmetische ingrepen kunnen we het gemakkelijk ombouwen tot ons eigen plekje.

We schuurden de vloeren, verwijderden de ingebouwde planken en gaven alles een fris tintje verf.

Bij het uitbreken van de ingebouwde planken kregen we een leuke verrassing : De schouw in de kamer was geverfd en oorspronkelijk opgebouwd uit een oranje- roos marmer. Natuurlijk konden we het niet laten om deze terug te brengen naar zijn oorspronkelijke glorie.

Voor het behang werkte ik samen met Roomblush.

Dit Belgische behangmerk is trok eerst mijn aandacht door hun prachtige OURS behang, maar na de lancering van hun nieuwe collectie viel ik als een blok voor deze plantenprint. Hier krijgen jullie alvast een kleine previeuw. Ik beloof dat ik snel het resultaat met jullie ga delen.

#Huissfeer #Babysfeer #Roomblush

124 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven