Zoeken
  • Line Vanvoorden

SFEERBEHEER x ROOMBLUSH DEEL 2:FINAL COUNTDOWN

Bijgewerkt op: aug 19


H I B A B Y !! W E A R E W A I T I N G F O R Y O U.

Elke avond voor het slapen gaan , kan ik het niet laten om even in haar kamer te binnen te lopen. Nog 2 weken geduld, nog 14 keer slapen en alles wordt anders, alles wordt nieuw.

De lege paarse rommelkamer kamer werd een klein,tropisch kinderparadijsje dat me oprecht gelukkig maakt als ik er binnenkom.

Een baby maken zorgt vaak voor slapeloze nachten. Ik gebruikte deze tijd dan maar om het internet af te schuimen op zoek naar mooie dingen en vintage schatten.

Dat verklaart ook waarom de babykamer de eerste kamer is die echt af is.

Het bedje kregen we kado van mijn mama. Ik hou van de tijdloze stijl en het past in alle interieurs . De kast en de schommeleend vond ik op 2de hands.be. Zwanger zijn maakt me super nostalgisch en toen ik deze vond maakte mijn hart een spontaan sprongetje. Het was een exacte kopie van de schommeleend die ik zelf had als kleine Liny.

Dus...zoals beloofd wat foto's van Baby's kamer. Hope you like it !

R O O M B L U S H:

Roomblush is een Belgisch behangmerk opgericht door Eline Rousseau.

Ze richtte het merk op in 2013 en koos er bewust voor om rechtstreeks aan haar klanten te verkopen. Door de middenman uit te schakelen kan ze gemakkelijk inspelen op trends en dat zorgt ervoor ze snel in haar collectie kan schakelen en blijven evolueren . Ik leerde het merk kennen op instagram en ik was direct verliefd op de vrolijke prints en stijl.

In de zomer lanceerde ze haar nieuwe tropical collectie en deze Hacienda print sprong er direct uit.

Ik hou van de kleurencombinatie: lekker vrolijk, een snuifje groen en juist genoeg roze om niet "te girly " te zijn. Het combineert mooi met mijn 2dehands schatten, de knuffels en andere spulletjes die ik met liefde uitzocht .

Ga zeker eens kijken op hun website, maar pas op: dit is niet zonder risico.

Voor je het weet ben je je huis een make-over aan het geven.

TIJGERTAPIJT: Juttu

PLANT: Sanseveria

KLEEDJE: Monki

REKJES: Ikea

NEUSHOORNKNUFFEL: Zara

BOEKEN: Juttu , Het land van ooit, 2de hands

BANNER: Wibra

KLEERKAST: 2de hands

SCHOMMELEEND: 2de hands

TOTEBAG: Sostrene Grene

TRUI TIJGER: Het land van ooit

KLEEDJES: Petite Filou

JAS: La redoute

MATROESJKA: Sostrene Grene

DIEREN HOOFDJES: Curiosaco

NEPBLOEMEN : Kwantum

HEMELTJE: Sostrene Grene

BEDJE: Babypark.nl

VLAGJES: Sostrene grene

DEKEN: Ikea

TUT: Rewind

KNUFFEL AAP: Ikea

RAMMELAAR: Hema

PAKJE: Sessa ( Hasselt)

TUTTER: Play ( Rewind kids)

COMMODE: Ikea

KUSSEN + HOES: Bol.com

MANDJE: Ikea

DOOSJES: Ikea

FOTOTOESTEL:Kringloop

REKJE: Hay

SCHOMMELSTOEL: Maison du monde

SCHAPENVACHTJE: Ikea

KUSSEN: H&M home

HANGPOT: Ikea

KNUFFEL PANDA: PLAY- Rewind Kids

KNUFFEL DINO: PLAY- Rewind Kids

#Roomblush #Babysfeer #Huissfeer

391 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven