Zoeken
  • Line Vanvoorden

A NEW BEGINNING.

The end of an era: Na bijna 8 jaar bij retailconcepts is het tijd voor een volgend avontuur.


Wat begon als een vm-job bij As adventure draaide uit tot de geboorte van mijn eerste (zoals ik het toen zo graag verwoorde) kindje Juttu. Ik kreeg de kans om Juttu op de wereld te zetten, het concept vorm te geven en te zien opgroeien tot een gevestigde waarde in de Belgische retail scène.


Ik was super trots (en dat ben ik nog steeds) op wat we samen hebben gecreëerd.


Aan mijn collega’s zeg ik: Merci.


Het was super om jullie te leren kennen op professioneel en persoonlijk vlak. Ik heb genoten van de samenwerking. Ik ben er van overtuigd dat jullie passie en harde werk de rede is waarom klanten Juttu binnenkomen en graag blijven terugkomen.


Vertrekken was geen simpele beslissing, maar ik ben er van overtuigd dat ik zo de rust en inspiratie ga vinden om me terug energiek en enthousiast in nieuwe avonturen te storten.


Vanaf volgende maand sta ik klaar voor jonge bedrijven te ondersteunen met advies, kennis en mijn jarenlange werkervaring op gebied van visual merchandising. Dus als je op zoek bent naar een frisse, commerciële blik voor je winkel, een opleiding op winkelniveau of een dagje hulp. Ik ben hier om je te helpen.
38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven